3Ο ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2019

Ολοκληρώθηκαν για φέτος τα προκριματικά πρωταθλήματα της ΕΝΩΣΗΣ TAEKWONDO ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ με την διεξαγωγή του 3ου προκριματικού πρωταθλήματος στο Ωραιόκαστρο της Θεσσαλονίκης απο 1-3 Νοεμβρίου 2019.

Ο Δίας πιστός στα αγωνιστικά ραντεβού του, συμμετείχε με μια 24μελή ομάδα αθλητών και αθλητριών και επέστρεψε στα Ιωάννινα κατακτώντας 7 χρυσά,3 αργυρά και 7 χάλκινα μετάλλια.

Ταυτόχρονα με την ολοκλήρωση του εν λόγω πρωταθλήματος ανακοινώθηκαν και οι ειδικές βαθμολογίες της χρονιάς βρίσκοντας τονΔΙΑ στην 5η θέση της Γενικής Κατάταξης μεταξύ 115 συλλόγων και στην 3η θέση της Κατάταξης στην κατηγορία ΕΦΗΒΩΝ-ΝΕΑΝΙΔΩΝ.

Για 5η συνεχόμενη χρονια Ο ΔΙΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ βρίσκεται μέσα στην πρώτη δεκάδα των συλλόγων που συμμετέχουν στα βαθμολογούμενα προκριματικά πρωταθλήματα της ΕΤΑΒΕ, πράγμα που απο μόνο του δείχνει την μεθοδική και στοχευμένη δουλειά που γίνεται στο σύλλογο.

Επομένως στόχος στα τέλη του Νοεμβρίου το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΠΑΙΔΩΝ-ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΝΕΩΝ ΑΝΔΡΩΝ-ΓΥΝΑΙΚΩΝ που θα διεξαχθεί στα ΣΕΦ στο Φάληρο στις 21-22 Νοεμβρίου.