Γιατί στον Δια;

TAE KWON DO «ΔΙΑΣ» στα Ιωάννινα

Γιατι να έρθετε στον ΔΙΑ

Ο δάσκαλος της σχολής, αλλά και οι συνεργάτες του, είναι άτομα που γαλουχήθηκαν μέσα στον χώρο του αθλήματος του Tae Kwon Do. Η εμπειρία και η γνώση τους είναι εξαιρετικές, τόσο στο αγωνιστικό όσο και στο παραδοσιακό Tae Kwon Do. Τα μέσα που χρησιμοποιούμε για να πετύχουμε τον σκοπό μας είναι συνεχώς αυξανόμενα, αλλά με κύριο και πρωταρχικό μέσο την αγάπη μας για το άθλημα και για τους μαθητές του TAE KWON DO «ΔΙΑΣ» στα Ιωάννινα.

Οι εγκαταστάσεις μας, πρωτοποριακές , σε ένα χώρο 600 τ.μ., διαθέτουμε άνετα αποδυτήρια, χώρο αναμονής, δύο αίθουσες προπόνησης για κατηγοριοποίηση των αθλητών, αναψυκτήριο για μέλη, αθλητές και επισκέπτες, διαμορφωμένα κατά τέτοιο τρόπο, ώστε να μην επηρεάζουν τη λειτουργία της σχολής.

Από το επίπεδο της κόκκινης ζώνης και εξής, μέχρι και τις εξετάσεις για την μαύρη ζώνη, κάνουμε έως και 70 ώρες επιπλέον δωρεάν μαθημάτων, ώστε να δημιουργήσουμε αθλητές που αξίζουν και τιμούν με τις γνώσεις τους τη μαύρη ζώνη που φοράνε.

Μέσα από την εμπειρία μας, τόσο ως αθλητές όσο και ως προπονητές, αφουγκραζόμενοι τις απόψεις και τις ανάγκες των αθλητών και των μελών μας, κατανοήσαμε και προσφέρουμε προνόμια ως σύλλογος Tae Kwon Do στα Ιωάννινα, τα οποία σε λίγους συλλόγους ανά την Ελλάδα προσφέρονται.

Προνόμια

Επιγραμματικά έχουμε εξασφαλίσει:

*Τα σεμινάρια γίνονται εντός της σχολής.