ΧΑΛΚΙΝΟ Η ΣΤΑΜΟΥ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΤΑΕ-ΚΒΟ-ΝΤΟ U-21

Φωτογραφία των μαθητών μετά το χάλκινο της Στάμου στο πανελλήνιο U21

Στον Βόλο διεξήχθη το πανελλήνιο πρωτάθλημα Taekwondo νέων ανδρών νέων γυναικών έως 21 ετών. Ο ΔΙΑΣ συμμετείχε με πέντε αθλήτριές του: Στάμου Μαργαρίτα, Τσαμπαλά Σταματία, Παύλου Ειρήνη, Μύταρη Ελένη και Στεφάνου Κατερίνα, εκ των οποίων η Στάμου Μαργαρίτα έφτασε στην κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στην κατηγορία των -49 kgr.

Ο προπονητής του ΔΙΑ Μιμηγιάννης Ανδρέας σχολίασε τα εξής: «επιστρέφουμε από το Βόλο με ανάμεικτα συναισθήματα διότι παρά το χάλκινο μετάλλιο της Στάμου, είχαμε άλλες τρείς αθλήτριές μας να διεκδικούν και να χάνουν τελικά θέσεις στο βάθρο. Βέβαια τους τελευταίους έξη μήνες σε τρία διαφορετικά πανελλήνια πρωταθλήματα, το εφήβων-νεανίδων το Σεπτέμβριο του 2016, το παίδων-κορασίδων δύο μήνες μετά και τώρα εδώ στο U21 καταφέρνουμε να έχουμε συνεχώς μετάλλια. Αν μη τι άλλο αυτό από μόνο του δείχνει πως χτίζουμε νοοτροπία πρωταθλητισμού και μας κάνει να βλέπουμε με αισιοδοξία το μέλλον.

Επίσης θα ήθελα να απευθύνω μια ανοικτή προς όλους πρόσκληση για την Κυριακή 05 Μαρτίου όπου στις εγκαταστάσεις του συλλόγου μας ΝΙΚΟΠΟΛΕΩΣ 25 τηλ.6942290076 και 2651025551 και ώρα 11:00 θα πραγματοποιηθεί για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το σεμινάριο Προληπτικών Μέτρων Ασφάλειας Παιδιών ενώ αμέσως μετά και ώρα 12:30 θα τμήμα με θέμα “Πρόληψη Για Την Ασφάλεια Των Γυναικών”. Φυσικά να μην ξεχάσω να αναφέρω πως η είσοδος είναι ελεύθερη. Σας περιμένουμε όλους».