ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΓΩΝΩΝ

Λογότυπο της σχολής Tae-Kwon-Do ΔΙΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

Α.Μ.Σ  TAEKWONDO

ΔΙΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

Ένα δεκαήμερο γεμάτο αγώνες και επιτυχίες έκλεισε για το ΔΙΑ σε Ελλάδα και Εξωτερικό.

Ξεκινώντας από το Σαράγεβο της Βοσνίας Ερζεγοβίνης στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος TAEKWONDO εφήβων-νεανίδων από 12-15 Νοεμβρίου, ο ΔΙΑΣ συμμετείχε με τον Ανδρέα Μιμηγιάννη ως ενός εκ των εθνικών προπονητών, την Εργάτη Ελένη η οποία κατέκτησε την 5η θέση στα -53 kgr και τον Καμαγιάννη Δημήτρη που έφτασε στην φάση των 16 στην κατηγορία -68 kgr.

Επιστροφή στην Ελλάδα και το διήμερο 18-19 Νοεμβρίου στο Ωραιόκαστρο της Θεσσαλονίκης διεξήχθη το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών όπου ο Δίας συμμετείχε με δύο αθλήτριες και κατέκτησε χρυσό μετάλλιο με την Εργάτη Ελένη στην κατηγορία -53 kgr και την Τσαμπαλά Ματίνα 5η θέση στα -46kgr.

Αμέσως μετά το Σαββατοκύριακο 20-21 Νοεμβρίου στο ίδιο στάδιο έλαβε χώρα το προκριματικό πρωτάθλημα της Ένωσης Taekwondo Βορείου Ελλάδος όπου η ομάδα του Δία αγωνίστηκε με 14 αθλητές και αθλήτριες και επέστρεψε στα Ιωάννινα με 7 χρυσά, 2 αργυρά και 3 χάλκινα μετάλλια.

Αναλυτικότερα:

  • Χρυσά μετάλλια κατέκτησαν οι: Καμαγιάννης Γιάννης, Κίτσιος Κων/νος, Κίτσιος Μάριος, Μίσιου Ματούλα, Μιμηγιάννης Παντελής, Νάστος Στέργιος και Καμαγιάννη Λαμπρινέτα.
  • Αργυρά μετάλλια για τις Παπασταύρου Βερόνικα και Στύλιου Ελένη-Μαρία.
  • Χάλκινα μετάλλια οι Μίσιος Χρήστος, Πετράκη Πανωραία και Στύλιου Βασιλεία ενώ συμμετείχαν και οι Αναγνωστόπουλος Βασίλης και Κλήμη Βασιλική.