ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΦΗΒΩΝ/ ΝΕΑΝΙΔΩΝ & ΠΑΙΔΩΝ/ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

Λογότυπο της σχολής Tae-Kwon-Do ΔΙΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

Α.Μ.Σ TAEKWONDO
ΔΙΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

Στη Χαλκίδα στο κλειστό γυμναστήριο Κανήθου στις 27 και 28 Οκτωβρίου διεξήχθη το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα TAEKWONDO εφήβων-νεανίδων για το 2021 ενώ το τριήμερο 29-30-31 στο ίδιο στάδιο έλαβε χώρα το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα TAEKWONDO παίδων-κορασίδων.

Ο ΔΙΑΣ πιστός όπως πάντα στο ραντεβού συμμετείχε στο μεν πρωτάθλημα εφήβων-νεανίδων με επτά αθλητές και αθλήτριες ενώ στο παίδων-κορασίδων με τέσσερις.

Με την ολοκλήρωση των πρωταθλημάτων μια αθλήτρια παίδων-κορασίδων η Κλήμη Βασιλική κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο και τρεις αθλητές εφήβων-νεανίδων έφτασαν στην κατάκτηση μεταλλίων, χάλκινο μετάλλιο για τον Γιώτη Παντελή και χρυσό για τους Εργάτη Ελένη και Καμαγιάννη Δημήτριο, με την Εργάτη και τον Καμαγιάννη να εξασφαλίζουν την είσοδό τους στην Εθνική ομάδα εφήβων-νεανίδων που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στο Σαράγεβο της Βοσνίας Ερζεγοβίνης από τις 12 εώς τις 15 Νοεμβρίου.

Επίσης ο προπονητής του συλλόγου Ανδρέας Μιμηγιάννης κλήθηκε από την Ελληνική Ομοσπονδία TAEWKONDO ως ένας εκ των τριών εθνικών προπονητών για το εν λόγω Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Τέλος το Σαββατοκύριακο 6-7 Νοεμβρίου ο Α.Μ.Σ TAEKWONDO ΔΙΑΣ Ιωαννίνων διοργανώνει στο κλειστό γυμναστήριο Μετσόβου προπονητική με την συμμετοχή συλλόγων από όλη τη Βόρεια και Δυτική Ελλάδα.