ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

Λογότυπο της σχολής Tae-Kwon-Do ΔΙΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

Καταπληκτική απόδοση του ΔΙΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ στο 2ο Προκριματικό Πρωτάθλημα της Ένωσης Ταεκβοντο Βορείου Ελλάδος που έγινε στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης 21 και 22 Μαΐου 2022.

Ο Σύλλογός μας συμμετείχε στο Ολυμπιακό άθλημα με 20 αθλητές οι οποίοι κατέκτησαν

  • 5 χρυσά
  • 2 αργυρά και
  • 8 χάλκινα μετάλλια

Είναι μια απόδοση που κρατάει τον Σύλλογο στην πρώτη 10άδα της βαθμολογίας της Ένωσης σε ένα σύνολο 110 περίπου συλλόγων που μετέχουν στα τρία βαθμολογούμενα πρωταθλήματα της ένωσης με σκοπό να στελεχωθούν τα κλιμάκια του επόμενου χρόνου.
Ο ΔΙΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ επι σειρά ετών στελεχώνει με πλειάδα αθλητών τα κλιμάκια μιας και βαθμολογικά τερματίζουν πρώτοι στις κατηγορίες τους οι αθλητές μας.

Ιδιαίτερα χαρούμενους έκανε τους ανθρώπους του ΔΙΑ η παράλληλη συμμετοχή δύο αθλητριών του συλλόγου με την Εθνική Ομάδα Ανδρών-Γυναικών στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Μάντσεστερ της Αγγλίας όπου χωρίς να καταφέρουν να ανέβουν στο βάθρο είχαν καταπληκτική απόδοση απέναντι σε αθλητές που πρωταγωνιστούν σε παγκόσμιο επίπεδο.

Πολύ ελπιδοφόρα μηνύματα λοιπόν για το μέλλον των αγωνιστικών ομάδων του ΔΙΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ οι οποίες συνεχώς τροφοδοτούνται από τους αθλητές οι οποίοι προκύπτουν από τις διοργανώσεις του συλλόγου αλλά και από την συμμετοχή τους σε επιλεγμένες διοργανώσεις άλλων συλλόγων από την Ελλάδα και το Εξωτερικό.