ΓΕΜΑΤΟ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

Φωτογραφία των μαθητών με τα μετάλλιά τους, μετά από ένα γεμάτο διήμερο.

Ένα γεμάτο δεκαήμερο πέρασε για το ΔΙΑ που ξεκίνησε στις 5 και 6 Απριλίου στο ολυμπιακό κλειστό γυμναστήριο Άνω Λιοσίων στην Αθήνα και αφορούσε το σχολικό πρωτάθλημα 2017 για αθλητές και αθλήτριες που είναι μαθητές Λυκείων από όλη την Ελλάδα . Εκεί ο ΔΙΑΣ συμμετείχε με τους Ρίζο Βασίλη, Κατσούρα Γεωργία, Παύλου Ειρήνη, Στεφάνου Κατερίνα και Μύταρη Ελένη η οποία κατέκτησε την τρίτη θέση χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία -59 kgr.

Αμέσως μετά, το Σαββατοκύριακο 8 και 9 Απριλίου η αγωνιστική ομάδα του ΔΙΑ με 40 αθλητές συμμετείχε στο 2ο προκριματικό πρωτάθλημα της Ένωσης Taekwondo Βορείου Ελλάδος στο Κονταξοπούλειο γυμναστήριο στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης, όπου και έπιασε κορυφή καταφέρνοντας να αναδειχτεί 1ος μεταξύ 107 συλλόγων στο εν λόγω πρωτάθλημα και έτσι μείωσε την διαφορά που τον χωρίζει από τον πρωτοπόρο σύλλογο στην γενική κατάταξη για το 2017 σε μόλις 3 βαθμούς.

Η ομάδα του ΔΙΑ καθοδηγούμενη όπως πάντα από τον προπονητή της Ανδρέα Μιμηγιάννη απαρτιζόταν από τους εξής αθλητές και αθλήτριες, Κοσμάς Βασίλης, Μίσιος Χρήστος, Πλόσκα Σπυριδούλα, Στάθης Μάριος, Εργάτη Ελένη, Κίτσιος Μάριος, Λιούγκου Μαργαρίτα, Στύλιου Μιλένα Χρυσά μετάλλια και Στεφάνου Κατερίνα με δύο Χρυσά σε νεανίδων και γυναικών. Ζώτου Λυδία, Καμαγιάννης Γιάννης, Κύργος Αποστόλης, Πλόσκας Χριστόδουλος, Σταμούλη Αναστασία, Τσιούρης Γιάννης, Ζολώτα Μαρία, Καμαγιάννης Δημήτρης Αργυρά μετάλλια και Μύταρη Ελένη δύο Αργυρά σε νεανίδων και γυναικών. Βλάχος Βασίλης, Κύργος Στέφανος, Μύταρη Ελευθερία, Παπαχρήστος Νίκος, Στάμου Μαργαρίτα και Τσαμπαλά Ματίνα Χάλκινα μετάλλια. Στην αποστολή επίσης συμμετείχαν οι Γκούβας Γιάννης, Κίτσιος Κων/νος, Κύργου Κατερίνα, Μίσιου Ματούλα, Παπασταύρου Βερόνικα, Παπασταύρου Δήμητρα, Ράπτης Δημήτρης, Σεργιανίτης Βασίλης, Γιώτης Παντελής, Καζάκος Παύλος, Κλήμη Βασιλική, Κοσμά Ιωάννα, Μπάκας Αντρέας, Τσούρης Δημήτρης, Τσούρης Στέφανος και Χρήστου Δημήτρης. Τελικός απολογισμός 10 Χρυσά, 10 Αργυρά και 06 Χάλκινα μετάλλια. Τέλος οκτώ αθλητές του ΔΙΑ που είναι μέλη των κλιμακίων της ΕΤΑΒΕ προπονούνται από την Μεγάλη Δευτέρα έως και την Μεγάλη Πέμπτη στο προπονητήριο της Ένωσης στη Θεσσαλονίκη και φυσικά ο προπονητής του ΔΙΑ Αντρέας Μιμηγιάννης συμμετέχει στις εν λόγω προπονήσεις ως ένας εκ των προπονητών των κλιμακίων.

Τέλος οκτώ αθλητές του ΔΙΑ που είναι μέλη των κλιμακίων της ΕΤΑΒΕ προπονούνται από την Μεγάλη Δευτέρα έως και την Μεγάλη Πέμπτη στο προπονητήριο της Ένωσης στη Θεσσαλονίκη και φυσικά ο προπονητής του ΔΙΑ Αντρέας Μιμηγιάννης συμμετέχει στις εν λόγω προπονήσεις ως ένας εκ των προπονητών των κλιμακίων.