Πλούσιο αγωνιστικό 3ήμερο για τον ΔΙΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

Ένα γεμάτο δράση 3ήμερο για τον ΔΙΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ με την παράλληλη συμμετοχή του σε δύο αγωνιστικές εκδηλώσεις.
Η πρώτη αφορά το ανοιχτό διασυλλογικό πρωτάθλημα της ΕΤΑΝΕ(Ένωση Ταεκβοντο Νοτίου Ελλάδος) πανελληνίου συμμετοχής. Λάβαμε μέρος σαν προετοιμασία για το πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων – κορασίδων που θα γίνει στην Χαλκίδα στις 5-6/11/2022 και όχι μόνο.
Έξι αθλητές αγωνίστηκαν στην Αθήνα στο ΣΕΦ σε διάφορες κατηγορίες καταφέρνοντας 4 μετάλλια και πολύ καλή παρουσία, ο λόγος για τους:
Κίτσιος Μάριος με χρυσό μετάλλιο,
Δέλφας Γιώργος με χρυσό μετάλλιο,
Μιμηγιάννης Παντελής με αργυρό μετάλλιο,
Νάστος Στέργιος με χάλκινο μετάλλιο,
Πουρνάρας Τριαντάφυλλος συμμετοχή και
Αναγνωστόπουλος Βασίλης συμμετοχή.
Τελική ευθεία λοιπόν για το Πανελλήνιο οι αθλητές μας.
Παράλληλα την Κυριακή 23-10-2022 οι μικροί μας αθλητές ταξίδεψαν στην πόλη των Γιαννιτσών για να συμμετάσχουν στο 12οbaby cup που διοργάνωσε η Ολυμπιονίκης του TAE KWON DO Έλλη Μυστακίδου.
Οφείλουμε να αναφέρουμε ότι οι συγκεκριμένοι αγώνες είναι αγώνες ανάπτυξης των αθλητών και αφορούν “αθλητές”. Ένα μεγάλο πλεονέκτημα που μας προσφέρει η διάρθρωση του TAE KWON DO προς όφελος των αθλητών.
Εκεί συμμετείχαμε με 10 αθλητές από την νέα αγωνιστική ομάδα αποκομίζοντας πολύτιμες εμπειρίες. Ένα όμορφο “ταξίδι” στον αγωνιστικό αθλητισμό αρχίζει.
Και οι δύο αποστολές του Συλλόγου ταξίδεψαν με τους προπονητές του Συλλόγου Μιμηγιάννη Ανδρέα και Καμαγιάννη Μιχάλη δίπλα στους αθλητές καθοδηγώντας τους σε κάθε βήμα.
“Χαίρομαι ιδιαίτερα” δήλωσε ο προπονητής του Συλλόγου Μιμηγιάννης Ανδρέας “που οι ομάδες μας «ωρίμασαν» και μπορούν να συμμετέχουν σε κάθε επίπεδο αγώνων πλέον. Η προσπάθεια θα συνεχιστεί με τον ίδιο ζήλο και αγάπη προσθέτοντας τώρα και την πολύτιμη εμπειρία μας των τελευταίων 15 χρόνων”