ΣΤΟ Β’ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΑΕ-ΚΒΟ-ΝΤΟ Ο ΔΙΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

Φωτογραφία των μαθητών στο Β' Κύπελλο Ελλάδος.

Ο τελευταίος αγώνας της Ελληνικής Ομοσπονδίας Taekwondo για το 2016, διεξήχθη στον Πολύγυρο Χαλκιδικής το Σαββατοκύριακο 3-4 Δεκεμβρίου.

Το Β΄ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ (αφορά συλλόγους από τη βόρεια Ελλάδα) έχει εδώ και λίγα χρόνια ονομαστεί «Σταμάτης Κάσσης» προς τιμή του Μεγάλου δάσκαλου που υπήρξε ένας εκ των θεμέλιων λίθων του Ελληνικού Taekwondo. Ο Δίας συμμετείχε με μια μικρή ομάδα εννέα αθλητών. Έξι από τους αθλητές και αθλήτριες της ομάδας κατάφεραν να διακριθούν και να φτάσουν στην κατάκτηση μεταλλίων. Αναλυτικότερα, Κύργος Αποστόλης, Κοσμάς Βασίλης, Μύταρη Ελευθερία και Μπουλούμη Ιωάννα αργυρά μετάλλια. Μύταρη Ελένη και Παύλου Ειρήνη χάλκινα μετάλλια, ενώ αγωνίστηκαν αλλά δεν έφτασαν στα μετάλλια αυτή τη φορά οι Τσιούρης Γιάννης, Καμαγιάννης Γιάννης και Καμαγιάννης Δημήτρης.

Με την ολοκλήρωση του Β΄ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ 2016 ολοκληρώθηκαν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του ΔΙΑ για το 2016. Οι προπονήσεις όμως συνεχίζονται αμείωτες καθώς το Σαββατοκύριακο 10-11 Δεκεμβρίου οι οκτώ επίλεκτοι αθλητές του ΔΙΑ που είναι μέλη των κλιμακίων της Ένωσης TKD Βορείου Ελλάδος, μαζί με τον προπονητή του ΔΙΑ Μιμηγιάννη Ανδρέα που ως γνωστό είναι ένας εκ των προπονητών των κλιμακίων, θα δώσουν το παρών στην τελευταία προπόνηση της χρονιάς στο σύγχρονο προπονητήριο της ΕΤΑΒΕ στη Θεσσαλονίκη. Εδώ το Δ.Σ. του ΔΙΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ θα ήθελε να συγχαρεί την Ένωση Taekwondo Βορείου Ελλάδος για την τιτάνια προσπάθεια της και τον καθημερινό της αγώνα με σκοπό τόσο την ανάδειξη των αθλητών-αθλητριών και συλλόγων της Βόρειας Ελλάδας αλλά και την διάδοση αυτού του υπέροχου αθλήματος που όλοι εμείς αγαπάμε και υπηρετούμε.